Lærlinge – mentorordning 

En uddannelse er noget man skal have med sig resten af livet. Her i malerfirmaet Sv. Fischer Hvidtfeldt & Hansen vil vi gøre vores til, at vores lærlinge får så god, tryg og alsidig en uddannelse som muligt. Det er, som vi ser det, en naturlig del af firmaets faglige og sociale ansvar.

I vores mentorforløb bliver lærlingen sat sammen med en af vores mest erfarne malersvende, som man følger det første lange stykke tid af sin periode som malerlærling. Fordelene er bla: 

  • Der skabes et godt og trygt makkerskab mellem lærling og svend
  • Der er løbende god tid til “feedback” og plads til “dumme spørgsmål”
  • Malersvenden/mentoren får godt indblik i malerlærlingens kunnen og kan justere opgaverne herefter.

STÅR DU OVER FOR ET LÆRLINGEFORLØB?
Ring og hør mere på +45 44 98 19 45

Malene og Madeleine ved, hvad et godt mentorforløb kan give – til både lærling og svend. De to har arbejdet sammen hver dag i flere måneder, og det har givet lærlingen Madeleine en god start på forløbet. 

“Som helt ny er det rigtigt rart at være fast sammen med en mentor. Man bliver tryg ved personen, lærer fundamentet på en god måde, og kan stille de dumme spørgsmål. Malene har været mega fin, og jeg ved, at jeg bare kan skrive eller ringe til hende. Hun er også sød til selv at skrive og spørge, hvordan det går på skolen”, siger Madeleine. 

Spørger man malersvenden Malene, er der rigtig mange gode ting ved et mentorforløb:

“Frem for at blive sendt rundt til alle mulige forskellige opgaver og svende, er lærlingene sammen med en fast person. Det er trygt for dem, at de kan stille spørgsmål til den samme. Det giver altså nogle bedre svendestykker i sidste ende”.